Service-ul tău de încredere

5/5

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web si a informatiilor oferite de acest site.  Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi de acord cu Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web. Accesul şi folosirea site-ului sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile în România.

 Consimtamant

Vizitatorii/Utilizatorii sit-ului www.auto35.ro trebuie să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare și, în caz de dezacord, să nu citească/folosească prezentul website. În caz contrar, se consideră că utilizatorii/vizitatorii au acceptat prezentele termene și condiții. Informațiile cu caracter legal și condițiile de utilizare se aplică tuturor paginilor site-ului Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web si a informatiilor oferite de acest site.  Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi de acord cu Politica de confidențialitate , precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web. Accesul şi folosirea site-ului sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile în România.

Disponibilitate

Site-ul nostru este furnizat numai utilizatorilor din România. Deși este posibilă accesarea site-ului din alte țări, nu facem nicio declarație legată de conformarea site-ului nostru la cerințele legale în vigoare din orice altă jurisdicție în afară de România, sau de adecvarea conținutului disponibil pe site-ul pentru utilizatori din alte jurisdicții.

Nu garantam și nu oferim garanții că:

  • site-ul va fi disponibil în orice moment sau din orice locație geografică;
  • accesul dvs. pe site va fi continuu sau neîntrerupt; sau
  • site-ul va fi accesibil sau optimizat pentru toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele sau platformele de vizualizare.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul în întregime sau parțial la site din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității site-ului, actualizarea de conținut, întreținerea periodică sau rezolvarea oricăror probleme pe care le-am putea întâmpina.

Gestionarea și protecția informațiilor cu caracter personal ale vizitatorului/utilizatorului

În cazul în care un vizitator/utilizator nu este de acord cu termenii de protecție a datelor cu caracter personal care sunt incluși în prezenta secțiune, atunci el/ea nu trebuie să utilizeze serviciile prezentului site. Site-ul de față necesită prezentarea informațiilor cu caracter personal de către vizitatori/utilizatori. Vizitatorul/Utilizatorul consimte în mod explicit utilizarea informațiilor sale cu caracter personal de către SC DOMINO PARADOX SRL în scopuri promoționale sau de marketing. Site-ul de față asigură confidențialitatea datelor cu caracter personal și nu poate dezvălui astfel de informații terților (cu excepția cazului în care se prevede prin lege și numai față de autoritățile de reglementare).

Prezentul site menține fișiere cu informații cu caracter personal, care sunt trimise de către vizitatori/utilizatori exclusiv pentru scopuri de comunicare, în scopuri statistice și în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite. O parte sau totalitatea acestor informații pot fi prelucrate în scopuri statistice, de cercetare de piață sau pentru îmbunătățirea serviciile prestate, precum și în scopuri promoționale sau de marketing.

Natura informațiilor cuprinse în Site

Site-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre afacerea noastră și despre orice produse sau servicii pe care le oferim periodic.

Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, că orice conținut sau materiale disponibile pe site-ul nostru sunt exacte, complete sau actualizate periodic.

Exprimarea acordului dumneavoastră cu privire la acești termeni și condiții generale de utilizare a site-ului reprezintă recunoașterea de către dumneavoastră a faptului că  SC DOMINO PARADOX SRL și firma de hosting nu vor putea fi făcute în niciun caz responsabile în legătură cu informațiile și / sau serviciile propuse prin intermediul site-ului și acceptarea că utilizarea acestor informații și / sau servicii sunt în totalitate sub controlul dumneavoastră și vor fi răspunderea dumneavoastră exclusivă.

Pentru orice informații în legătură cu produsele, programele sau serviciile disponibile de catre SC DOMINO PARADOX SRL vă rugăm să ne contactați la:

SC DOMINO PARADOX SRL, punct de lucru: Str. Berzei, nr.79, Bucuresti.

Mob: +40 752 35.35.35

auto35service@gmail.com

 

 Proprietate intelectuală

În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe Site, sunt integral în proprietatea exclusivă a SC DOMINO PARADOX SRL.  Folosirea, fără acordul expres al SC DOMINO PARADOX SRL, a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepsește conform legii. Prevederile din prezenta secțiune, precum și dispozițiile aplicabile din Politica de confidențialitate, nu vă împiedică să utilizați acest site web pentru a citi informatiile continute acestui site, intra in contact cu echipa SC DOMINO PARADOX SRL, înregistra o Comandă online și a copia/utiliza/printa detaliile acesteia.

În consecință, în temeiul dispozițiilor Legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, a prevederilor legale și regulilor altor țări și convențiilor internaționale, utilizarea integrală sau a unei părți din conținutul acestui site, mai ales în ceea ce privește reîncărcarea electronică, transmiterea, reprezentarea sau difuzarea, în orice alte scopuri mai puțin acela al uzului dumneavoastră personal și privat în context non-comercial, este strict interzisă.

 Termeni si conditii generale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. SC DOMINO PARADOX SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul www.auto35.ro

vulcanizare-auto-35-schimbare-anvelope-bucuresti

Contact

Vulcanizare Sector 1

Copyright © 2022 – AUTO35. All rights reserved.

X