Service-ul tău de încredere

5/5
vulcanizare-auto-35-schimbare-anvelope-bucuresti
vulcanizare-auto-bucuresti-auto35-vulcanizare-berzei-schimbare-anvelope-echilibrare-roti-service-roti-03

Vulcanizarea Auto35

Este job-ul nostru să-ți tratăm mașina cu profesionalism, să-ți oferim suportul experților noștri in toate chestiunile legate de siguranța mașinii tale astfel încât tu și mașina ta să vă întoarceți la normal și în siguranță.

AUTO 35 este service-ul aproape de tine, din inima Bucureștiului cu o ofertă avantajoasă de servicii pentru anvelope, jante și alte servicii pentru mașina ta. Știm că fiecare mașină în parte este specială și tocmai de aceea prețuim grija pentru mașina ta oferind servicii la cele mai înalte standarde de calitate, folosim tehnologie de ultimă generație și procedee inovatoare, dând naștere unor servicii rapide și avantajoase pentru a-ți îndeplinii nevoile.

AUTO 35 oferă servicii de încredere pentru orice tip de mașină, personalul nostru având experiența cu orice tip de autoturism, făcând față oricărei provocări. Echipa noastră de profesioniști este instruită de experți independenți, oferind servicii la standarde ridicate, soluții eficiente pentru reparația mașinii tale.
Service-ul este dotat cu cele mai moderne echipamente și aparatură în domeniul auto, beneficiind de tehnologii moderne ce oferă siguranță și rapiditate în serviciile oferite.

AUTO 35 oferă consultanță în alegerea serviciului necesar, în alegerea anvelopelor și jantelor. Fie că știi exact ce dorești, fie că vrei doar un sfat, suntem aici pentru tine. Prețuim calitatea și dorim să construim o relație de lungă durată cu clienții noștri, tocmai de aceea tratăm fiecare mașină precum propria noastră mașină, customizăm fiecare serviciu oferit conform nevoilor individuale astfel încât plecând de la noi să ai parte de o experiență unică cu mașina ta.

Cine suntem noi?

Montări / Demontări

Indiferent de tipul autoturismului, indiferent de tipul anvelopei , indiferent de formă, mărime sau marcă, oferim un serviciu rapid și eficient al montării, demontării jantelor și roților.

Echilibrare
Roti

Echilibrarea roților este o tehnică necesară de urmat în urma oricărui accident rutier, în urma oricărui soc mecanic suferit de mașina ta, la schimbarea anvelopelor, la repararea unei pene de cauciuc sau pur și simplu dacă simți în timpul mersului vibrații ale volanului.

Jantare / Dejantare

Folosim aparatură de cea mai performantă tehnologie astfel încât jantarea și dejantarea să se facă fără niciun risc de deteriorare a jantelor sau a anvelopelor, procesul realizându-se în cel mai scurt timp astfel încât tu să intri în posesia autoturismului cât mai repede.

Hotel
Anvelope

Nu ai spațiu pentru depozitarea anvelopelor odată ce le schimbi cu venirea noului sezon ? Nu-i nicio problemă, AUTO 35 oferă spațiu de depozitare la prețuri avantajoase.
vulcanizare-auto-bucuresti-auto35-berzei-schimbare-anvelope-echilibrare-roti-41

Opal Heading is Awesome!

what our clients say

Our commitment to you is to provide honest, friendly, and on-time service. Visit a locally owned and operated business that has been serving the community

Aliquam pellentesque non velit ut ultricies. Mauris tristique arcu vel nulla dictum, et congue augue bibendum. Maecenas at vestibulum nisi, quis laoreet metus. Etiam eget vestibulum nunc. Proin eu eleifend sem, sit amet iaculis metus. Mauris nisi enim, ultricies quis turpis sed, convallis iaculis est.
Ursula Andress
Evernote
vulcanizare-auto-35-schimbare-anvelope-bucuresti

Contact

Vulcanizare Sector 1

Copyright © 2022 – AUTO35. All rights reserved.